Nieuws

 

 • Alles Anders

  Helma Kluft

  Alles verandert, de seizoenen, de mensen, en de smaak, en hierdoor het werk, van Helma Kluft en Henk Murraij. De komende weken exposeren zij weer in ons museum vanaf 27 april tot en met 19 mei op onze vaste openingsdagen en tijden.

  Kom vooral kijken!

  Henk Murraij

   

   

 • Tentoonstelling Jan van der Stelt

  foto jan van der stelt

  Jan van der Stelt woont sinds zeven jaar met zijn vrouw in Hedel. Sinds kort zijn ze ouders van een dochter. Vroeger op school vond hij het al leuk om te tekenen, maar heeft er daarna jaren niets meer mee gedaan. In 2013 kreeg hij toch weer belangstelling voor zijn oude hobby en begon aan een teken- en schildercursus. Op deze cursus, die hij nog steeds met veel plezier volgt, heeft hij verschillende technieken geleerd en zich daar verder in verdiept. Inmiddels tekent en schildert hij al weer een aantal jaren en vindt het leuk om dit met deze tentoonstelling te delen.

  Verschillende werken van hem zijn te zien zijn, van tekening tot schilderij met wisselende onderwerpen. Van zwart /wit tot in felle kleuren, al met al een boeiende expositie met veel verscheidenheid. Kom gerust eens kijken en laat je verrassen.

 • Stillekus aon

  Stillekus

  We konden, na de zeer succesvolle tentoonstelling van 2012 niet wachten met een vervolg tentoonstelling. Stillekus aon’ werd er steeds geroepen en eindelijk is het zover: op 25 april kunt u weer genieten van de creativiteit van Helma en Henk in pastelkrijt, van stillevens in acryl, portretten, bloemen en reusachtige dames. Bent u ook benieuwd? Kom de komende drie weken kijken in ons museum. Zie onze agenda voor de openingstijden.