62 21

Komende september organiseert het Historisch Museum Hedel een tentoonstelling over het hoge water en de evacuatie van Hedel in januari 1995. Heeft u materiaal dat we bij deze tentoonstelling kunnen gebruiken, zoals foto's, video, brieven of ander materiaal dat we kunnen gebruiken, laat het ons weten via ons email adres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. We nemen dan contact met u op!

U kunt natuurlijk uw materiaal ook brengen als het museum is geopend (zaterdagmiddag van 14.00 - 17.00 en maandagavond 19.00 - 22.00 - 2e pinksterdag gesloten).

Mededelingenkastje

De oudere Hedelnaren zullen zich nog herinneren dat aan de zijkant van het voormalige gemeentehuis (thans ons museum) een mededelingenkast hing.

In de mededelingenkast werden allerlei aankondigingen gedaan zoals:

• voorgenomen huwelijken,
  • gemeentelijke verordeningen en
  • besluiten.

Sinds enkele weken hebben we een replica van de kast opgehangen. Hierin kunnen

• niet-commerciële,
  • niet-ideële en
  • niet-politieke mededelingen

worden opgehangen, na beoordeling door het bestuur van de Stichting Hedels Historie.

De voorwaarden waaronder mededelingen kunnen worden geplaatst in het mededelingenkastje zijn te verkrijgen in het museum.